3 frække apps til mobilen

Savner du inspiration til, hvordan du skal pifte dit sexliv lidt op? Så kan disse tre apps være løsningen.

1 af 1

Annonce:

 

 

Der findes mange gode apps til mobilen nu til dags – og selvføgelig også en masse, der handler om, hvordan du kan få noget bedre sex. Vi har tjekket en liste over frække apps til mobilen på hjemmesiden gratissexnoveller.dk, og fundet tre af slagsen, der nok skal  føre til et eller andet på den seksuelle front.
 

1. iPassion

iPassion er en dansk udviklet app, der skal gøre det nemmere for par at lære hinanden at kende rent seksuelt. Det er lige meget, om I har været sammen i mange år, eller I først lige har lært hinanden at kende. Der er altid mulighed for at lære noget mere om den anden. Det er muligt at vinde hver runde ved at vide mest om, hvad ens partner godt kan lide i sengen, og dermed får man en seksuel præmie, som partneren skal give.
 

2. Hot Truth or Dare

Vi kender alle sammen den klassiske leg, hvor man enten skal fortælle en sandhed eller tage imod en udfordring. Med app’en bliver I bedt om at komme med en masse sandheder eller at tage imod frække udfordringer. I kan vælge mellem flere forskellige niveauer. Det er lige fra uskyldig til super fræk.

App’en kan både bruges af par og af en gruppe venner, der ikke har noget imod at udfordre hinanden.
 

3. Connect Foreplay

App’en er udviklet af et svensk par, der gerne ville lave den ultimative sex app – hverken mere eller mindre. I Connect Foreplay spiller I en slags kryds og bolle, hvor I svarer på spørgsmål om hinanden og får mulighed for at modtage forskellige seksuelle ydelser af den anden, hvis I svarer rigtigt.

Spørgsmålene kræver, at det er en partner, som du kender rigtigt godt. App’en er lide mere svær at bruge med en person, du først lige er ved at lære at kende.

Vi håber, at du med de tre apps på mobilen kan gå en meget frækkere fremtid i møde. Selvom du selvfølgelig ikke behøver en app for at stille din partner seksuelle spørgsmål og give og modtage seksuelle ydelser, kan det være en god måde at få svar på nogle spørgsmål, som du måske har været lidt bange for at stille – og hente nogle frække belønninger undervejs.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere