23-årige Pia: Jeg tænder på smerte

Københavnerpigen nyder at blive domineret og miste kontrollen

1 af 1
 

-- Hver uge bringer vi en saftig artikel fra vores store arkiv --

For mange civile virker s/m og bondage/dominans (BDSM for de indviede) verdenen besynderlig. Er det noget med tæsk og smerte? Er det noget med ydmygelse? Og skal man være iklædt sort og rød lak og læder?

Vi har alle sammen et element af dominans eller underkastelse i os, som kommer til udtryk hver gang vi interagerer med andre mennesker, omend i meget små doser.

Vi har snakket med en pige, der fandt ud af, at det traditionelle parforhold slet ikke var noget for hende. Pia var på vej til kirkebrylluppet, da hun opdagede, at der var noget, der manglede i hendes liv.

Nysgerrig
Pia er 23 år, København og er servicemedarbejder.

- Min første kæreste var jeg sammen med, fra jeg var 16, til jeg var 22 år. Han var fem år ældre end mig og hans udgave af fremtiden var hus og børn, men da det kom til stykket, kunne jeg simpelthen ikke. Der var for mange ting derude, jeg ville gå glip af, og hvordan kunne jeg vide, hvad, når jeg ikke havde prøvet andet end ham, fortæller Pia.

Pia vidste endnu ikke, at hun havde en lille slavepige gemt i sig, faktisk havde hun selv fordomme omkring den seksuelle underverden.

- Men jeg var nysgerrig. Og så havde jeg en veninde, der var på scor.dk, så hun hjalp mig med at oprette en profil. Første gang var meget overvældende og forvirrende. Jeg prøvede mig frem og mødtes med folk, jeg ikke skulle have mødtes med. Mest direkte sexdates. Jeg havde prøvet lidt tøsetrekant sammen med min ex, men slet ikke noget i det Sorte Univers. Jeg var meget søgende, men vidste ikke rigtigt, hvad jeg ledte efter, siger Pia.

Manglede noget
Pia havde en fornemmelse af, at der var et eller andet helt konkret, der manglede, men kunne ikke sætte ord på det - endnu.

- Jeg mødtes med et par, der godt kunne lide at give lidt smæk, og det var dejligt, men slet ikke nok. Så mødes jeg tilfældigvis med en mand fra scor.dk, der viste sig at være meget dominerende. Vi skrev meget lidt sammen og aftalte at mødes.

Han kommer bare ind ad døren, og der går ikke en halv time, så ligger jeg nøgen på gulvet, og han giver smæk og tager billeder. Jeg var fuldstændigt betaget, og jeg kunne slet ikke kontrollere mig selv. Ham så jeg nogle gange, man han var for ustabil. Jeg fik prøvet ting af med ham, men blev skuffet i sidste ende. Jeg er løbet ind i nogle idioter undervejs desværre, men er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg vil have, og hvad der tænder mig. Det er vigtigt at spørge sig selv, om jeg gør tingene for min skyld eller for hans skyld, fortæller Pia.

Svært at finde
Og der er farer i det sorte univers. Der findes folk, der kun kan finde ud af at slå, og som ikke tager ansvaret på sig.

- Jeg mødte en anden fyr, som var mere stabil, der lærte mig op. Han havde en masse forbindelser og kunne lave setups for mig, hvis der var noget særligt, jeg ville. Jeg kan godt lide, at jeg ikke skal tage stilling eller tage nogen beslutninger. Jeg kan godt lide at miste kontrollen, også over min krops reaktioner. Om det så jeg begynder at græde eller går ind i mig selv.

- Vi var i en swingerklub, hvor der har siddet ti mennesker og kigget på, mens han gjorde ting ved mig, men jeg ænsede dem ikke. Jeg blev også sat ind i et rum med bind for øjnene og fik at vide, at der ville komme en mand ind, og jeg skulle ikke gøre andet end tilfredsstille ham.

- Jeg kan godt lide følelsen af at blive skubbet udover mig selv. Det ser måske voldsomt ud, men jeg kan også godt lidt at blive udsat for så meget smerte, at jeg nærmest mister bevidstheden om mig selv. Man skal nok prøve det for at forstå det, siger Pia.

Kun i soveværelset
Pia var i lære hos sin mester i et halvt års tid, men det endte. Selv om hun godt kan lide at være en slavepige, er det kun i soveværelset.

- Selvom jeg godt kan lide at være en tøs, betyder det jo ikke, at jeg ikke har en selvstændig vilje. Han tog sig for mange friheder i legen, når vi havde aftalt grænser. Jeg savner også den traditionelle tosomhed samtidig med legen, men det er svært at finde. Jeg gjorde det ellers klart fra starten, at jeg havde behov for begge dele. Det er ikke nok, at det er hardcore hele tiden. Jeg har også brug for den anden side, så de to ting opvejer hinanden.

Pia er søgende i det sorte univers, men har allerede lært meget om sig selv og ved meget mere om, hvad hun har brug for på den videre rejse.

- Jeg skal have nogle erfarne indenfor det her univers, derfor er mine partnere typisk også mindst ti år ældre. Jeg vil også gerne prøve en kvindelig domina, men det hele er stadig meget nyt for mig. 24/7 forholdet kan jeg ikke forestille mig, det skal kun være i sexlegen, for det er jo ikke sjovt at blive kommanderet til at gøre rent. Der har egentligt ikke været nogen dårlige oplevelser, men der bliver også flyttet grænser hele tiden, og halvdelen af gangene oplever jeg jo, at det egentligt var så frækt, som jeg håbede på. Men man er jo nødt til at prøve sig frem, smiler Pia.

Farligt og spændende
Selvom grænseoverskridende oplevelser er det, man går efter, kan man let komme for langt, men det er jo også en del af oplevelsen.

- Følelsen af at det er lidt farligt, er jo også spændende. Det tænder mig meget at overgive kontrollen fuldstændigt. Jeg er også begyndt at lege lidt med tanken om at være den dominerende. Et eller andet sted vil man jo gerne slå igen og hævne sig lidt. Hvis jeg kan finde en pige, der vil stille sin krop til rådighed, og en erfaren herre, der kan råde mig.

- Det her med at det er forkert at slå andre mennesker, gør det lidt spændende og meget grænseoverskridende. Men det skal være piger, for jeg tænder ikke på underdanige mænd. Her for nyligt har jeg så prøvet noget helt nyt, nemlig at gå hjem med en fyr fra en fest. Det har jeg aldrig prøvet før! Men det er vist ret almindelig ting ude i den virkelige verden, griner Pia