13 ting vi har stukket banditten i

Kaktus, køkkenbord og brøddej. Der er ingen ende på de ting, som mænd vil prøve at tilfredsstille sig selv med. Her får du 13 af de mest mærkelige.

1 af 1

Annonce:

 

 

Der er ingen ende på mænds kreativitet, når det kommer til noget at stikke deres penis ind i. Men nogle af svarene som det norske Aftonbladet fik, da de spurgte deres læsere, vil måske alligevel overraske dig lidt.

Ting fundet på toilettet

Det er ikke underligt, at behovet kan melde sig, når du er i bad eller på toilettet og alligevel står med sjoveren fremme. Det gjorde den også for en mand, der valgte at bruge toiletrulle og håndsæbe til at onanere med.

En anden kunne godt lide at stikke sin pik ned i sine shampooflasker, når han var i bad, mens en tredje havde fået den ide at placere sin diller mellem toiletbrættet og selve toiletkummen.

Kaktus, bamse og køkkenbord

Ifølge undersøgelsen er også populært at onanere med sine bamser. En fik en bamse med hul i nakken i 13 års fødselsdagsgave, og det hul skulle da på ingen måde lappes. En anden havde en Scooby Doo bamse, som han brugte.

Hvis du står i køkkenet og får lyst til en spiller, kan det være en meget nem måde, at du henter noget glidecreme og smør det på køkkenbordet. Det virkede i hvert fald også fint for en af deltagerne i undersøgelsen.

En kaktus virker ikke som den oplagte ting at onanere med. Det var der dog en mand, der syntes. Han skar derfor sin kaktus over og stak banditten op i den.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Når det kommer til at bruge madvarer til at tilfredsstille sig selv med, fejler fantasien heller ikke noget. En fortæller, at han brugte to stykker kalkunpålæg, som han viklede om sin sjover. En anden brugte en bananskræl. Dog kun en gang, da hans pik lugtede af banan i flere uger efter. To andre valgte henholdsvis en krukke med peanutbutter og en tærte fra McDonalds. Velbekomme.

En bagersvend stod og blev liderlig, da han lavede brøddej. Han stak derfor pjorten i dejen, der var ved at hæve. Hvad han gjorde med dejen bagefter, melder historien ikke noget om. Så det kan være, at du lige skal tænke dig om en ekstra gang, inden du køber wienerbrød med creme i hos bageren. Specielt hvis bagersvenden er usædvanligt rød i ansigtet.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere