10 tanker alle kvinder har under en one-night-stand

I en tid, hvor det nærmest er hver mands eje at have en profil på Tinder eller en anden dating-portal, er det ikke så underligt, at rigtig mange af os dyrker uforpligtende sex i ny og næ. Faktisk er det ret bizart, hvis du ikke på et eller andet tidspunkt har haft en one-night-stand.

1 af 1

Annonce:

 

 

En one-night-stand kan være meget spændende og det gør bare tingene lidt mindre komplicerede. Men spændingen ved at forføre en fremmed er nogle gange lidt anderledes end man måske havde forestillet sig. I videoen herunder fortæller Bitten fra Sexshop.dk om nogle af de tanker kvinder gør sig under en one-night-stand og hvordan man eventuelt kan undgå, at disse tanker kommer frem i første omgang.

Tankerne er mange – og nogle gange lidt skøre

Din one-night-stand kan være en oplevelse, hvor du og din partner (for denne aften) på skift rocker hinandens verden natten lang. Men det kan også være en noget akavet fornøjelse, som blot efterlader dig undrende over, hvorfor du i det hele taget sprang ud I det her. Uanset hvordan sådan en aften/nat kan forløbe, så tager vi lige et kig på 10 af de ting, alle kvinder har i tankerne under denne uforpligtende seance.

"OMG!!! Jeg har glemt at barbere mig!!!!"
Af uvisse årsager er kropsbehåring blevet "lovligt" igen. Men jeg tror de fleste nu alligevel foretrækker lige at få studset buskadset inden festen "dernede" går løs. Man kunne jo selvfølgelig snige sig ud på badeværelset og låne en skraber. Men det er jo I virkeligheden ret klamt - så den tanke burde blive fejet bort lige så hurtigt som den kom! Ej, så må han hellere leve med stubbene.

ELLER......Kvinder! I kunne jo også lige huske at få jer trimmet inden I smutter afsted I byen, hvis I ved, at I godt kunne finde på lidt sjov og narrestreger. Det tager jo altså ikke lang tid. Men brug nu noget der er egnet til formålet. Det er snart lige før, at sår og skægpest er mere ubehagelig end et ubarberet skridt! Så køb nogle ordentlige redskaber og dertil hørende barbercremer når du skal i gang med intimbarbering.

"Ok wauuu – det her nok den mest rodede lejlighed jeg længe har set"
Er det virkelig så svært at bære pizzaæskerne ned i skraldespanden? Og, sidst jeg tjekkede, da var en sofa ikke det samme som en vasketøjskurv. Det er lidt lige som om, at der er sådan en uskreven regel om, at en one-night-stand bare ikke kan foregå i et flot hjem der dufter af rengøringsmiddel med citrusduft og dyre duftlys. Man ender altid i en snusket lejlighed med bare vægge og brugte underbukser på gulvet.

Så gutter! Gør nu lige lidt ud af hjemmet inden I smutter afsted. Det gør ikke noget at være lidt forberedt. Og skulle I gå alene hjem, så glæd jer blot over, at lejligheden ser lækker ud når I står op.

"Såh, skal vi snakke lidt først, eller....?"
Hvad siger man i sådan en situation? Det er altid så let når man står i en bar med mennesker omkring sig at være lidt frisk i mælet. Men er man pludselig på to-mands-hånd, så kan det godt knibe med at finde ordene. "Hej, hvordan går det? Hvad er din historie? Skal vi lave en 69'er?". Skal man bede om et glas vand, eller smider man bare blusen? 

"Okaaayyyyy, vi er nøgne. Det gik hurtigt"
Okay, så vi snaver. Det er cool nok. Lige bortset fra....øhm, du er ligesom ved at æde mit ansigt! Kysser du altid som en støvsuger? Det burde du altså arbejde lidt på. Jeg kunne sagtens hjælpe, men baseret på kysseriet alene, så ved jeg allerede, at det her bliver ved denne ene gang. Faktisk er jeg pænt træt af, at jeg fortalte mit rigtige navn.

"Hvornår blev det her sengetøj sidst vasket?"
Det ser egentlig ikke så beskidt ud, men det har en lidt underlig lugt. Hvad hvis han har haft andre dates, og sengetøjet ikke er blevet skiftet i mellemtiden? Hvad hvis han er i et forhold? Det fik jeg jo slet ikke spurgt om. Men okay, jeg er jo ikke hans mor. Men altså, jeg burde have spurgt. Jeg føler mig skyldig, og det dræber min seksuelle glæde. Ihhhh, jeg er så dårlig til det her spontane sex-halløj.

Igen, gutter! Gør lige forarbejdet, ikke? De fleste fyre ved godt inderst inde, hvis de skal på scoretogt. Så tag dog lige at skift sengetøjet. Og er det ikke fordi det er beskidt, men blot bærer præg af natlige luftstrømme fra bagdelen, så er det hjælp og hente her, hvis du ikke magter eller når at skifte sengetøjet. Man kan nemlig få disse smarte parfumer til sengetøjet, som hedder Sheet Fragrance. Ikke alene giver den en lækker duft, den virker også seksuelt stimulerende. Og det er da lækkert nok, når man nu har fået en pige med hjem. Er det ikke?

"Hey, han er faktisk ikke så dårlig til det her"
Bortset fra dine kysse-skills, så er du faktisk ret god til at få tændt noget i mig. Hvis der fandtes en form for Trustpilot for one-night-stands, så ville jeg give dig 3 ud af 5 stjerner og en høflig anmeldelse, som kun svagt irettesætter dig for dine underlige lyde og din dårlige madras.

"Uh, vent! Mine ben kan ikke bøjes dén vej"
Jeg ved godt vi ikke kender hinanden så godt, men burde det ikke være temmelig indlysende, at jeg er et menneske, og ikke en oppustelig dukke? Det vil sige, at mine ben kan ikke komme om bag mit hoved, og jeg er heller ikke I stand til at folde mig selv sammen som en menneskelig kringle. Så hvis du er på udkig efter at prøve noget virkelig fleksibelt, så burde du måske i virkeligheden forsøge dig med en dukke.

"…...var det dét?"
Klap lige hesten cowboy. Var det alt du havde at byde på? Alt hvad jeg fik var en halv orgasme. Og, hvordan kan du allerede være faldet I søvn? Lider du af seksuel narkolepsi? Det burde du virkelig få tjekket.

Jeg har vist nævnt det før, men gør det meget gerne igen. Kvinder har brug for tid! Og den tid skal manden altså lære at tage. Så hvis du som mand godt ved, at du har ry for at være pænt hurtigt på aftrækkeren, så hør lige her. Der findes så mange måder, hvorpå du kan holde længere i sengen. Ikke udelukkende for hendes skyld, men altså, du har vel taget hende med hjem for at knalde ikke? Så få dog noget ud af det! Investér i en penisring, så manddommen kan vise sin pragt i længere tid.

"Skal jeg blive eller skal jeg bare smutte?"
Det er stadig "tidligt". Jeg kunne egentlig gå tilbage til baren og finde mine venner. Jeg er vel ikke tvunget til at sove her, er jeg? Oh nej, nu forsøger han at nusse med mig. Jeg bliver simpelthen nødt til at smutte.....lige så snart jeg kan finde ud af, hvor mit tøj er i det her mørke hul han kalder et soveværelse.

"SÅ glad for at jeg slap væk derfra!"
Gud være lovet. Det var godt nok en underlig oplevelse. Jeg tror, at næste gang så bliver jeg bare hjemme og har noget kvalitetstid med min vibrator. Den tingest lader mig aldrig i stikken, og den forlanger ikke at vi skal snakke før vi går i gang. Så hvis vi skal komme med én god ting, som one-night-stands er gode for, så er det for at få os til at indse, at onani er total undervurderet. #Elskermigselv.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere