10 sextricks til din bucket list

De fleste af os har sikkert prøvet lidt af hvert på den seksuelle front. Men har du nogensinde opstillet en bucket list for, hvad du egentlig skal nå at prøve af sex, før du dør? Vi har ti gode bud her.

1 af 1

Annonce:

 


Sex er en herlig ting. Men selv om du sikkert har prøve en masse, så er der med garanti et par ideer i denne liste, du kan tilføje til din egen bucket list under kategorien sex. Samtidig er mange af dem smarte sextricks, der kan ruske lidt op i parforholdet.

Så hold på hat og briller – nu kører vi!
 

1. Slik hende med en isterning i munden

Skal du virkelig overraske hende, så tag en isterning i munden, inden du begynder at slikke hende. Det giver dig en iskold tunge, der i 10 ud af 9 tilfælde vil give hende en ekstra lækker oplevelse.
 

2. Lad hende bestemme

Det hedder sig jo ellers, at det er dig – manden – der skal bestemme i sengen. Med hvad med at lade hende få lov at bestemme. Så kan hun jo samtidig få udlevet et par af de fantasier, som hun måske ikke lige har turdet tale med dig om.
 

3. Ekspres-rejning

Med en penisring kan du regulere blodtilstrømningen til dilleren. Det kan både give dig en hurtig rejsning og få dig til at holde længere, når først der kommer gang i løjerne. Den kan købes i alskens udformninger hos en af nettets mange sexshops.
 

4. Sex on the beach

Sex i det fri kan virkelig få adrenalinen til at rulle på grund af risikoen for at blive opdaget – og der er næppe mange kvinder, der ikke har drømt om sex på stranden med deres lækre fyr. Vi anbefaler dog af I husker et tæppe eller at I bruger en stilling, der kan holde sandet ude af hendes underliv.
 

5. Tag forspillet dagen før

Den her er en af de svære og lyder som lidt af en kold tyrker. Men prøv en aften at have forspil – og hold jer til det. Ingen sex og ingen udløsninger – og fortsæt så næste dag, der hvor I slap. Vi lover dig, at det bliver intenst. Advarsel: Der bliver nemt lige så længe til næsten morgen, som dagen op til juleaften var lang, da du var dreng! Og nogle gange ender det med bløde pakker.
 

6. Trekanten – den med to kvinder

Videostill: Elvirafriis.dk
Trekanten er klassikeren inden for fræk sex. Her drømmer hun sikkert om to fyre, men du kan øsregne med, at en trekant med dig og to kvinder er så meget, meget frækkere. Der er dobbelt op på alt af det gode og lækre. Vil du se, hvordan det kan blive for dig, så tjek denne frække video hos elvirafriis.dk
 

7. Giv hende en tur med en is-dildo

Skal du opfylde en af hendes hemmelige fantasier – måske er den så hemmelig, at hun ikke en gang selv kender til den – om at blive taget med en dildo af is, er det noget, du forholdsvist nemt kan få til at gå i opfyldelse. Du kan nemlig støbe din egen is-dildo, ved at tage et paprør fra køkkenrullen og stikke et kondom uden sæddræbende creme ned i køkkenrullen.

Sæt kondomet fast med tape til kanten af rullen og fyld det så op med vand. Stil det derefter ind i fryseren til næste aften. Så er den klar. Men lov os, at du lige skylder is-dildoen med koldt vand, inden hun får en tur. For ellers sætter dildoen sig fast til hendes hud, ganske som en tunge sætter sig fast på et frossent jernrør. Av!
 

8. Sex på jobbet

Skal I udleve den frække fantasi om at have sex på jobbet, kan I jo lige så godt udleve den sammen. Invitér hende over på dit job lige til fyraften og vent til de andre er gået. Så er der masser af legeplads til at gøre det frække på.

Holder nerverne ikke til andet, kan I jo altid klare det frække på et af toiletterne. Har I mod på mere end det, så tjek lige hvor videoovervågningen sidder først.
 

9. Lad hende styre vovsen

Tager I den doggystyle, er det jo nok mest dig, der er den aktive part. Men prøv at byt rollerne om, så det er hende, der skal sørge for bevægelserne. Det kan hun enten ved at rotere rumpen i små cirkler eller bevæge sig frem og tilbage. Det er meget anderledes, men du holder med garanti længere, end du plejer.
 

10. Det synlige bevis: Sprøjteorgasmen

Er du en rigtig mand, kan du give hende en sprøjteorgasme. Det er det synlige bevis på, at hun kommer!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere