SMUKKECATHRINE

« Forrige
1 af 12
Næste »
 
NYT NUMMER 50121555 RING/SMS
FREDAG D 23.JUNI ÅLBORG PRIVAT/DISKRET

Hej frække og velkommen til min side.
I dette inferno af skønne kvinder, skal du finde hende du vil bruge tid sammen med. Så hvordan skiller jeg mig ud fra mængden???
Jeg er en 100% dansk luksuselskerinde, i ordets bredeste forstand. Jeg ved hvordan man forfører, tænder og tilfredsstiller en rigtig mand. Og ikke kun på lagenet. Drømmer du om en nærværende elskerinde der udelukkende tænker på dig i tæt kærestesex med lange våde kys, så er jeg helt bestemt kvinden for dig.
JEG HAR CHARME, INTELLIGENS, HUMOR OG SÅ ER FRÆK SOM EN I H.........

Jeg træffes kun privat/diskret i skønne, rene omgivelser, hvor det altid er muligt og bade før og efter. Du møder altid mig nybadet, frisk og velduftende og dette er naturligvis en gensidig fornøjelse

Jeg træffes kun fast i Slagelse hver onsdag 10-18

JEG ER IKKE-RYGER, INGEN TATOVERINGER OG PIERCINGER
KUN SIKKER SEX. ALLE YDELSER ER MED KONDOM

Jeg har fra naturens side fået et smukt naturligt ansigt, med smukke, smilende blå øjne, flotte hvide tænder, og fyldige bløde læber der går lige i banditten. Min slanke og faste krop, har former de rigtige steder. Min hud er blød og gylden, altid ren, frisk og velduftende og er fri for tatoveringer og piercinger.
Mit væsen er let, smilende, flirtende, intelligent, sexet, med en god portion selvironi og meget ligetil. Min personlighed er spændende og dragende. Jeg har en lang videregående uddannelse, som sikrer min fremtid, hvilket gør, at jeg nyder det her job, fordi det er af lyst og ikke nød, som gør sig gældende for mig. Jeg ved hvem jeg er og hvilke kvaliteter jeg besidder, jeg hviler i mig selv og har begge ben placeret solidt på jorden.
Så stemningen hos mig er afslappet og behagelig, så vi sammen kan få en dejlig fræk oplevelse
Om du er høj, lav, tyk eller tynd er for mig ligegyldigt. det er langtfra alle mænd jeg inviterer ind hos mig, men Det som gør sig gældende for mig er, at du har et venligt og positivt sind og, at der er gensidig respekt, så kommer kemien helt af sig selv. Tro mig jeg har vist mange mænd døren, som enten har respektløse eller kemien simpelthen ikke har været der og der er ikke nogen grund til, at spilde hinandens tid.
_
Jeg måler 170 cm og har lange slanke tøsestænger, som ALTID er iført selv-siddende nylonstrømper og tårnhøje hæle. Jeg vejer 60 kg, som fordeler sig på et par dejlige bløde, smukke DD-skåls bryster, smal talje, flad mave og en lækker hjerteformet bagdel, som elsker og blive kærtegnet, klappet og slikket på.......uhm....JEG ELSKER SORTE KYS.
Er du mere til et anderleder outfit så sig endelig til, jeg har masser af frække ting med:-)Tårhøje lårlange lakstøvler

Jeg kan få de VILDESTE SPRØJTEORGASMER LIGE HVOR DU VIL HAVE DEM. OG MANGE. Hos mig er DU i centrum og det er du slet ikke i tvivl om, . Ønsker du en kæresteoplevelse med dejlige liderlige våde tungekys, i halve eller hele timer, hvor mine hænder og lange negle, kæler, pirrer hele din krop, tænder du mig helt sikkert, ønsker du mine negle skal udforske lidt videre gør jeg gerne det mens jeg visker frække ord i dine øre, måske med min tunge og min dybe vejrtrækning
Pirrings bondage; Kærligt og frækt forfører og tænder jeg, dig til orgasmisk ekstase, eller dyrisk og vildt. Men din orgasme og udløsning får du først, når du er blevet pirreret så meget, at du bare ikke kan tænke på andet, end, at du bare skal komme. Men det bliver selvfølgelig først når jeg synes, at du skal komme.
Med mine mange forskellige dildoer til min strap-on, er Jeg en ferm k... maskine, og indtager din r.. på mine betingelser, hvis du vil have det. Er det noget nyt? eller en tanke du har leget med? Så er Jeg er kyndig og har 100% styr på hvad jeg laver... Og skal dine balder klappes blidt, moderat eller hårdt så kan Cathrine give dig en dejlig oplevelse. Jeg har mange fine piske som jeg elsker og bruge og skønne nipplespænder, så har du brug for, at jeg bare tager over, jamen så gør jeg det, med stor glæde.
EKSPERT I DOMINANS; LANGTIDS-BONDAGE, VERBAL OG FYSISK YDMYGELSE, FREMVISNING spyt, golden shower, græsk til dig. BLID PIRRING TIL OVERRASKENDE DYB SMERTE .FISTING
ROLLESPIL, Fortæl mig din fantasi og lad os LEGE sammen.

PRISER LIGGER FRA 700,- OG OP
YDELSER; ALM. BLID SEX. DANSK, FRANSK, SVENSK, ABSOLUT 1.KLASSES LUKSUS ELSKERINDE/KÆRESTESEX MED DEJLIGE VÅDE KYS OG DYB OPMÆRKSOMHED, FRÆKKE 3-KANTER, URIN. PIRRINGS-BONDAGE, BLID-MODERAT-HÅRD DOMINANS, VERBAL YDMYGELSE, LANG-TIDSBONDAGE, SPYT, STRAP-ON(MANGE STØRRELSER.INKL HÅND/KNYTNÆVE), ROLLESPIL,
SÅ UDOVER, AT VÆRE SMUK, FRÆK OG LIDERLIG, HAR JEG HUMOR, EN FÆNGENDE PERSONLIGHED OG EN LANG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE.

SKAL DU FØLGE MED MIG INTELLEKTUELT SKAL DU STÅ TIDLIGT OP.;-).-) MEN JEG ER IKKE OG HAR ALDRIG VÆRET EN KRUKKE. JEG ER EN INDSIGTSFULD, AUTENTISK OG EMPATISK KVINDE, SOM SER SKØNHED FOR NOGET INDENFRA VÆRENDE.

Jeg arbejder kun fast onsdag i Slagelse.
Jeg ser frem til en hed fræk sommer i Danmark..

JEG HAR MEGET FÅ ESCORT TIDER, MEN HAR DU BRUG FOR EN DINNER-DATE ELLER VIL FORKÆLE EN DEJLIG KVINDE, SOM TAGER DIG EN TUR TIL HIMLEN. SÅ KØRER JEG UD HVIS DET LYDER INTERESSANT:-) MEN JEG ER DYRERE END DE FLESTE.

ABSOLUT KROPS- OG MUND-HYGIEJNE ER ET MUST
KUN SIKKER SEX.

KYS-KYS-KYS CATHRINE
Modtager
Mænd, Par

Kontakt
Telefon: 50 12 15 55

Info

Vagtplan
onsdag10:00-18:00
SLAGELSE PRIVAT/DISKRET
fredag09:00-22:00
ÅRHUS 22.JUNI PRIVAT/DISKRET
lørdag10:00-22:00
ÅLBORG 23 JUNI PRIVAT/DISKRET
Ydelser
1/1 kæresteoplevelse
2200 kr
Pirringsbondage
1400 kr
1/2 kæresteoplevelse
1100 kr
Avanceret
Blide former
Bondage
Cocktail
Gensidig fransk
Græsk til ham
Herskerinde
langtidsbondage, slave
Opdragelse
Rollespil
Spanking
sprøjteorgasme
starin
Annoncører på job i dag