Lav din egen annonce!

 

Så nemt laver du selv din egen annonce på side6 Massage &   Escort. Klik   her og læs mere!

 

 

 

Har du allerede   annonce - klik her

 

SKIVEBABES

« Forrige
1 af 6
Næste »
 
Christine er en imødekommende velformet sexglad kvinde, som kan give dig en fræk og sexet oplevelse udover det sædvanlige.
Hos Christine bliver du altid modtaget af en glad og smilende kvinde, som er nem at snakke med.

Hvis du er til varme og dejlige sexlege skulle du prøve et besøg hos Christine. Hun tilbyder lidt af hvert blandt andet en ægte kæresteoplevelse med ægte kys og kram. megafransk med slug og græsk. Christine nyder rigtig meget at nusse og hygge og når en mand kæler dejligt for hendes bløde og berøringsvenlige krop så bliver rigtig varm, våd og ophidset.

Så hvis du har lyst til at møde en smilende og glad kvinde, som bare venter på at give dig en uforglemmelig sensuel oplevelse, så må du ikke snyde dig selv for et besøg hos Christine.

Ses vi ?

Kærlig hilsen
Kristine


Åbningstider: 10:00 - 23.00

Priser starter fra 500dk

FIND VEJ TIL MIG:

Glyngørevej 85
7870 Roslev

Fra Skivesiden kør ad hovedvej 26 mod Nykøbing Mors drej fra til højre ad Kåstrupvej og herefter til venstre ad Glyngørevej så finder du huset på din venstre side efter ca 2 km.
Fra Nykøbingsiden kør ad hovedvej 26 mod Skive drej til venstre ad Kåstupvej og herefter til venstre ad Glyngørevej så finder du huset på din venstre hånd efter ca 2 km
Modtager
Mænd, Kvinder, Handicappede

Kontakt
Telefon: 5064692

Info

Annoncører på job i dag