DANSKESIMONE

« Forrige
1 af 5
Næste »
 
Velkommen hos Danske Simone


❤️NØRREBRO DISKRET❤️
Torsdag den 30/3 kl 10-16
Ønsker du at besøge mig så Ring/SMS ❤️ NYT NUMMER 50281845 ❤️
gerne en sms om tidspunktet og hvor længe du vil besøge mig
Jeg venter spændt på at give dig en lækker oplevelse ❤️

❤️ VEJLE Fredag den 7 april kl 10-20

SILKEBORG efter påske ❤️


❤️❤️ FRÆKT 1/2 TIME KÆRESTE SEX MED VÅDE LIDERLIGE TUNGEKYS 900 KR ❤️❤️ 45 Min 1400 kr - 60 min 1700 kr ( Alle blide former )

Jeg er en velplejet, varm, lidenskabelig og nærværende elskerinde som nyder at forføre og forkæle en rigtig mand. 36 år, 180 / 75 kg, flotte og bløde F-skålsbryster stram barberet mis og en lækker fyldig numse med nogen dejlige brede hofter, lige til at holde fast i 😉

Savner du ømhed og kærtegn og sex og en kvinde der gir dig 100 % opmærksomhed så er jeg den rette ;-) Jeg tilbyder alle blide former, vanedannende kæresteoplevelser med masser af ægte kys og kram.God tid-God service. Gode oplevelser til dig og mig et naturligt must. Vores fælles sikkerhed og hygiejnen er selvfølgelig i top. Ring eller sms til mig, da jeg længes efter dig Besøg mig i rene og afslappende omgivelser og er 100 % privat/diskret- gode parkerings forhold.

Derudover er 110% diskretion for os begge en selvfølge . Hvis du skriver til mig så SVARE jeg så hurtigt jeg kan ;-) og hvis du ønsker jeg skal svare dig uanset tidspunket så skal du venligst skrive det i sms'en Alle SMS'ER bliver slettet efter en vagt. Jeg gemmer ikke dit nummer - dog bliver tlf numre fra udeblevne aftaler gemt så jeg ikke begår den fejl at booke en aftale med det nummer igen.

Jeg tilbyder ikke HÅRD DOMINANS OG GRÆSK.

Jeg er iklædt frække pikanterier når du kommer og har latex, lak og lårlange støvler men vil du have mig HELT NØGEN kan det sagtens lade sig gøre ;-) men jeg åbner ikke døren nøgen. 😉

Jeg glæder mig til at gi' dig en flyvetur til himmeriget.

Tlf 50281845 skriv venligst en SMS hvis telefonen ikke bliver svaret..HEMMELIGT NR BESVARES IKKE.

Jeg er IKKE ryger 😀 og har INGEN tatoveringer.

Nu med Mobilepay

Frække kys og lidt beskidte tanker 😉
Simone
Modtager
Mænd

Kontakt
Telefon: 50 28 18 45

Info

Vagtplan
torsdag10:00-16:00
Nørrebro Diskret Ses vi frække ;-)
Annoncører på job i dag