CLAUDIA

« Forrige
1 af 6
Næste »
 
NEW IN ØSTERBRO? MY NAME IS CLAUDIA skønhed med LOVE smuk brunette smukke kæreste, tilbyder en smuk brud oplevelse, med masser af knus kysser SAND.
den frodige, meget varmt, meget smuk og attraktiv pige på udkig efter. ægte smil, min krop er 160cm Lekker 50kg.bellos smilende brune øjne, og altid i godt humør. bryster 100% natural'm sikker vil fylde din hånd er rig og sød at blive kysset.
Min stramme våde f.... og naturligt altid barbere
Endelig har jeg skamløst undertøj, sexede kjoler. Det vil være en fornøjelse at være sammen med dig. Jeg er 24 år gammel og jeg elsker sex og eventyr vi oplever sammen. Jeg vil være alt for at slå denne brændende ild / forkæle, hver dating oplevelse traviesas.con en rig våd tunge kys. Kom og leg med mig, er jeg parat til at usted.una autentisk oplevelse af kærlighed med kys og kærtegn.
UDBUD :: lidt af hvert,: oplevelser i forskellige positioner, herunder en god våd og super-fransk tid suave.un nå den syvende himmel. Hvis jeg slikke, for de mest udsøgte orgasmer Jeg håber du sende! !!!! Hej gøre blød og varm Kærlighed er noget for dig, bør du stoppe ved Nej !!! Du vil fortryde det! !! I romantiske erfaringer., Claudia -KISSES
-DANSK -FRANSK
-SUPERFRANSK
- 69
-GRÆSK
DEMONSTRATION -DILDO -Bruser GOLDEN -JEG offers -FACESITTING
-MEGAFRANSK
-TUNGEKYS.
-URINSEX
-STRAPON
-DILDO SHOW -ANAL MASSAGE
Fest, musik, drinks
24 tIMER
Ring mig 10 minutter før.
Modtager
Kvinder

Kontakt
Telefon: 52 22 07 38

Info

Annoncører på job i dag