Sexrobotterne kommer – og det kommer du også til

Bliver dit sexliv så disruptet af robotter, som videoudlejning blev af streaming..?

1 af 1

Annonce:

 

Fremtiden er her allerede – omend stadig kun i sin vorden. Men ser vi 20-30 år frem, vil sex mellem menneske og robot være mere almindeligt – og på sigt bliver der måske endog langt imellem, at vi har seksuel omgang med andre mennesker. For det er så besværligt i forhold til robotterne.

Vi har skrevet om det gentagende gange før her på siden og set billeder og hørt spændende historier om mulighederne. Så sexrobotterne er her allerede, og ser vi bare 10-20, måske 30 år frem, kan vi forvente, at vores sexliv bliver lige så disrupted, som da digitalkameraet slog filmen af banen eller streamingtjenesterne dræbte videoudlejning og musik-salg.

Ja, vi taler om sexrobotter, der er så virkelighedstro, at det er svært at mærke og føle forskel. For skal vi tro forskerne og foregangsmændene i branchen, vil sexrobotterne være utroligt vellignende.

Samtidig vil de også snart være i stand til at emulere en følelsesmæssig tilknytning til et menneske, der minder meget om den tilknytning hunde har til os. Betingelsesløs kærlighed. Den store drøm for mange – især de mænd der har prøvet, hvor besværligt samlivet med en kvinde kan være. Og dem er der nogle stykker af, hvis du lytter efter på den nærmeste bodega.

Sex mellem mennesker bliver et særtilfælde
Det samme kan mange kvinder sikkert sige om os mænd. Så blandt begge køn er der en stor risiko (eller er det en chance?) for se om muligt endnu flere, som vælger singlelivet med en sexrobot frem for en menneskelig partner. Eller par som lever sammen, men primært dyrker sex med deres respektive sexrobotter.

Scenarierne er mange og kun en virkelig gal science fiction-forfatter kan måske komme bare i nærheden af at forudsige de mest bizarre udfald af det miks.

Skal vi frygte det eller glæde os? Det er svært at spå om. Perspektiverne kan virke dystre, men der synes også at være fordele. Som mand kan du få en smagsprøve på, hvordan den virkelighed, der venter os, kan komme til at se ud i denne noget horny science fiction historie på Eromaxxx.dk.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere